Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ahogy tetszik - utolsó kiadás

2004.11.06. 09:22
A szerkesztőség és a kiadó elmérgesedett vitája miatt szombaton már nem jelent meg a 36 éves Magyar Hírlap. Az Index a lap újságírói és az elvégzett munka iránti szolidaritásból itt közli a lap Ahogy tetszik című, hétvégi mellékletét, amely a Magyar Hírlap számítógépes rendszerének zárolása miatt pdf-formátumban maradt fenn az utókornak.
Honlapot indított a napilap szerkesztősége, amin információkkal látják el az érdeklődőket a keddi újraindulással kapcsolatban. Az oldal a hirlapindulas.freeweb.hu címen érhető el. A szerkesztőség várja továbbá az olvasók ötleteit az újrainduló lap nevével kapcsolatban a nevjavaslat@freemail.hu emailcímre, az elofizetnek@freemail.hu címen pedig azok jelentkezhetnek, akik előfizetnének az új lapra. A szerkesztőség személyesen is várja az érdeklődőket szombaton 8 órától, illetve vasárnap 6 órától a budapesti Centrál Kávéházban.