Jennifer Aniston a tévés, Julia Roberts a mozis kedvenc

2004.01.12. 19:44
Julia Roberts, Mel Gibson és a Jóbarátok sztárjai a People's Choice Award visszatérő díjazottjai. Vasárnap ismét ők vehették át a Gallup felmérése alapján kiosztott trófeákat. A Jóbarátoknak ez volt az utolsó közönségdíja.
A közönségdíjkiosztón egyetlen meglepetést az jelentett, hogy a nyár átütő sikere, a Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka legyőzte A Gyűrűk Ura - A két tornyot.

Mel Gibson győzelme viszont nem döbbentett meg senkit: a két Oscar-díjas sztár nem először nyerte el a közönség elismerését: Roberts vasárnap tizenegyedszer, Gibson hatodszor vehette át a trófeát.

A "minden idők legkedveltebb szórakoztatója" címet idén adták ki először, a People's Choice Awards 30. évfordulója alkalmából. "Sokkal inkább Clint Eastwoodnak és Bill Cosbynak adtam volna ezt a díjat" - mondta a többszörös Oscar és Golden Globe-díjas díjazott, Tom Hanks, a konkurenseire utalva.

Jóbarátok a kedvenc

#alt#
Matthew Perry és Matt LeBlanc - Chandler és Joey
A Oprah Winfrey lett a kedvenc talkshow-műsorvezető, az év tévédrámája a Helyszínelők, az év vígjátéka a Jim Carrey és Aniston főszereplésével készült Minden6ó.

Az Egyesült Államok legkedveltebb színészeiről és zenészeiről, valamint filmjeiről és televíziós showműsorairól tartott országos szavazást - 18 kategóriában - a Gallup közvélemény-kutató intézet bonyolította le.

A kaliforniai Pasadenában megtartott ünnepélyes díjátadón minden sztár hangoztatta, hogy számukra a People's Choice Award jóval többet jelent az Oscar- vagy a Golden Globes díjaknál , mert ezt a közönségtől kapják, nem szakmai szövetségtől.