Aliz
6 °C
14 °C

Mégis lesz Elemi ösztön 2

2004.07.13. 11:23
A biszexuális írónő története folytatódik, miután Sharon Stone elállt 12 millió dolláros követelésétől. A 46 éves színésznő ismét vállalt meztelen jeleneteket.
Hosszas jogi huzavona után mégis elkezdik az Elemi ösztön második részének forgatását. A főszereplő ismét Sharon Stone lesz, aki ejtette a producerek ellen indított perét. A színésznő 12 millió dollárt követelt a producerektől a forgatás csúszásai miatt.

Sharon Stone áprilisban Egyes értesülések szerint a színésznő megkapja a fenti összeget előlegként, azért hogy ismét eljátssza a biszexuális írónő és gyanúsított szerepét a film következő részében. További értesülések szerint a most 46 éves Stone ismét vállalt meztelen jeleneteket.

Stone, aki maga erősítette meg a folytatás hírét az Access Hollywoodnak, elmondta, megkezdődtek a film előkészületi munkálatai. "Most rántjuk össze a dolgokat" - fogalmazott a koros szőke színésznő, hozzátéve: "Pontos gyártási ütemtervvel még nem rendelkezünk".

A színésznő, akinek hírnevét az Elemi ösztön alapozta meg 1992-ben, cáfolta, hogy a folytatás az ő követelései miatt csúszott volna. "Elég vicces, hogy most végre hozzákezdhetünk, és semmi sem változott" - mondta talányosan.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?