Mégis lesz Elemi ösztön 2

2004.07.13. 11:23
A biszexuális írónő története folytatódik, miután Sharon Stone elállt 12 millió dolláros követelésétől. A 46 éves színésznő ismét vállalt meztelen jeleneteket.
Hosszas jogi huzavona után mégis elkezdik az Elemi ösztön második részének forgatását. A főszereplő ismét Sharon Stone lesz, aki ejtette a producerek ellen indított perét. A színésznő 12 millió dollárt követelt a producerektől a forgatás csúszásai miatt.

Sharon Stone áprilisban Egyes értesülések szerint a színésznő megkapja a fenti összeget előlegként, azért hogy ismét eljátssza a biszexuális írónő és gyanúsított szerepét a film következő részében. További értesülések szerint a most 46 éves Stone ismét vállalt meztelen jeleneteket.

Stone, aki maga erősítette meg a folytatás hírét az Access Hollywoodnak, elmondta, megkezdődtek a film előkészületi munkálatai. "Most rántjuk össze a dolgokat" - fogalmazott a koros szőke színésznő, hozzátéve: "Pontos gyártási ütemtervvel még nem rendelkezünk".

A színésznő, akinek hírnevét az Elemi ösztön alapozta meg 1992-ben, cáfolta, hogy a folytatás az ő követelései miatt csúszott volna. "Elég vicces, hogy most végre hozzákezdhetünk, és semmi sem változott" - mondta talányosan.