Judit
3 °C
7 °C

Cool túra

2000.10.31. 11:17
Ki ne álmodott volna kalandos kirándulásról, szexi ápolónőkről, buszlopásról, hatalmas szívásokról, fekete nőkről és beszélő kutyákról?! Aki még nem, és nem is akar, az ne nézze meg a filmet: aki viszont már igen, vagy még nem, de szeretne, az menjen el a moziba.
Kyle "nagy" kalandja
Josh és Tiffany gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok, és mivel egyikük (Josh) fiú, a másikuk (Tiffany) pedig lány, kézenfekvőnek tűnik az elhatározás, hogy egész életükre szerelmesek legyenek egymásba, összeházasodjanak, csináljanak két gyereket (egy fiút + egy lányt) és boldogan éljenek, amíg meg nem halnak. Közbeszól azonban az egyetem, ami az ország (világ) két ellentétes szegletébe szólítja őket: Josh-t Ithaca-ba, Tiffany-t pedig Austin-ba (- ennek később még jelentősége lesz). A fiatalok úgy döntenek, hogy hűségesek lesznek egymáshoz, vagyis: hajrá a távszerelem!

Ez egészen addig működik, amíg Tiffany el nem tűnik három napra kollégiumi telefonja közeléből, Josh pedig azt nem gondolja, hogy egy másik pasival van eltűnve. (Ez persze nem igaz, Tiffany-nak meghalt a nagypapája, azért tűnt el.) Mindegy, Josh bosszúból megböki Beth-t, a helyes kis szőke cicát, aki már az ágyba bújás előtt is komolyan kedvelte Josh-t, tehát részéről komoly a dolog. Lényeg a lényeg: Josh és Beth ráadásul még videóra is rögzíti a hegesztést, amit Josh hikomatos cimborája másnap reggel annak rendje és módja szerint el is küld Austin-ba, Tiffany-nak. Véletlenül.

Kellett a pénz benzinre
A helyzet adott: meg kell szerezni a kazit, mielőtt Tiffany megnézhetné! Útra is kel a négy jóbarát: Josh, Rubin, E.L. és Kyle. Az út során persze mindenféle kivétel nélkül szellemes, szexuális és/vagy izgalmas kalandokba keverednek, bombák robbannak, nagypapák szívnak be és fiúk érnek férfivá. A nagyon alap sztorit tovább erősítik a kiváló érzékkel kezelt ritmusváltások, a mérhetetlen mennyiségű geg és a kitudjahonnan előrángatott fazonok. Még a máskor olyan fárasztó és kényelmetlen kerettörténet is tartogat meglepetést. Sőt: szórakoztató!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?