Bruce Willis lesz Jockey Ewing?

2003.06.17. 10:46
Mozifilm készül a szappanoperából, világsztárokkal a főszerepben. A Blikk szerint Paul Newman játssza az öreg Jockot, Bobby Colin Farrell lesz, míg Jockey szerepére többen is esélyesek.
Az összes 40 és 50 év közötti sztár neve felmerült Jockey Ewing szerepére - olvasható a film weboldalán. (Na jó, nem pont így szerepel, mert a nyomulós fiút az eredetiben J.R.-nak hívják.) A szöveg konkrétan említi John Travoltát, George Clooneyt és Harrison Fordot. Erős jelölt Kevin Costner is, bár őrá valószínűleg már senki sem emlékszik. A bulvárlap szerint Bruce Willis komolyan nyomul a szerepre. A gyártó Regency Enterprises egyik képviselője szerint az akciósztár minden követ megmozgat, hogy megszerezze azt.

A Blikk szerint jövő júliusra készül el a film minden idők egyik legsikeresebb tévésorozatából. A Ewing csalás a sztori szerint már túladott olajkútjain, ám nem szakadt el az energiaipartól.

A szereplők ugyanazok, mint az eredeti sorozatban. Bár még semmi sem biztos, az valószínűnek látszik, hogy Bobbyt az egyik kurrens szívtipró, Colin Farrell alakítja, feleségét, Pamelát Jennifer Connelly, az ijesztő kis Lucy Tara Reid lesz, a családfő pedig Paul Newman lehet. Samanthát is igazi nagyágyú, Jessica Lange játszhatja, így a jelek szerint csak Jockey szerepe kiadó.