Jön a Halálos fegyver 5

2003.11.19. 10:55
Ha a mostanában istenes filmekben utazó Mel Gibson is beleegyezik, Riggs és Murtaugh még egyszer visszatér, hogy legomboljon még pár milliót a mozinézőktől.
Richard Donner illően szeretné elbúcsúztatni a Halálos fegyver-sorozatot, ezért egy ötödik rész erejéig még akcióba küldené Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) párosát. Hogy lesz-e valami a filmből, az szerinte Mel Gibsonon múlik.

Visszatérek!
Visszatérek!
„Az ötödik és végső Halálos fegyver sztorija már itt van a fejemben, most már csak az a kérdés, Mel Gibson készen áll-e a filmre, amely Riggs és Murtaugh életének 24 óráját mutatná be. Legutóbbi beszélgetéseink alkalmával úgy tűnt, Melnek lenne kedve még egy részhez. Szeretném úgy elbúcsúztatni a sorozatot, ahogy illik” – nyilatkozta a kanadai The Calgary Sunnak Donner, aki a világszerte több mint egymilliárd dollárt termelő Halálos fegyver-sorozat mellett az Összeesküvés-elmélet és a Maverick főszereplőjének is az ausztrál színészt választotta.

Donner ugyanakkor Steven Spielberggel egy másik filmnek, az 1985-ös Kincsvadászoknak is folytatást tervez. „Az eredeti kincsvadászok egy részét, köztük Sean Astint, Josh Brolint és Corey Feldmant, szeretnénk visszahozni, és fiatal színészeket keresnénk melléjük” – mondta a lapnak Donner, aki a nagyszerű ifjúsági kalandfilm rendezője, míg Spielberg a forgatókönyívró-producere volt.

Donner legújabb filmjét, az Idővonal (Timeline) című sci-fit a főszerepben Paul Walkerrel Amerikában november 26-án, nálunk jövő áprilisban mutatják be.

Cinematrix