Vilmaaa, engedj ki !!!

2000.09.27. 13:40
Se az idejét, se a pénzét ne pazarolja az ember arra, hogy végleg az elmebeteg felnőttek világába taszítsa magát. Egy idióta Frédiébe, meg egy hebefrén Vilmáéba, akik csak annyira kedvesek és humorosak, mint Liptai Klaudia and Forgách Gábor, amikor a tévénéző magyar felnőtteket szórakoztatva kádból kieső gyermekek homevideóin röhögnek, a hülye szülőkkel együtt.
Vilma nem volt szűz, amikor férjhez ment
Amikor vulkanikus köveknek álcázott papundekli díszletektől mentes gyermekkoromban azt hittem, hogy a Hanna-Barbera az egy zseniális nő, aki feleségül ment a Romhányi Józsefhez és együtt kitalálták az imádott két kőkorszaki szakit, akkor még tökéletesen kerek volt a világ.

Az volt a jófej a mászókán, aki tudott idézni a rímekből, gyártottunk magunknak csirkecsont hajdíszt vasárnapi csontozás után és rá akartuk venni szerencsétlen papagájunkat, hogy távírózzon a csőrével, amitől valószínüleg agyrázkódást kapott. Aztán kiderült, hogy Hanna Barbera az tulajdonképpen Joe és Bill, ami legalább annyira szomorú, mint a Viva Rock Vegas című filmben a női ruhába öltözött kőbunkó hímpár.

Rájöttünk, hogy nem minden drágakő, ami csillog, meg, hogy vannak teljesen fölösleges és érdektelen amerikai filmek, ahol azért pszichedelikusak a színek és a benne szereplő jelmezek előbb-utóbb megtalálhatók lesznek a sarki Ruti-butikban.

Az viszont legvadabb fantáziáinkban sem merült volna fel, hogy Vilma nem volt szűz, amikor férjhez ment, mert már volt egy kaszinótulajdonos, ráadásul liliomtipró pasija. Semmiképp sem szeretnék legközelebb végignézni egy komédiát Frédi alkoholista, impotens apjáról. Csakis, ha eljön velem az első körzeti gyermekorvosom. sisso