Szerelmes filmet forgat Jackie Chan

2003.08.25. 14:14
Jackie Chan megunta a folytonos harcművészkedést, és jövőre szerelmesfilmet forgat. Állítása szerint az új moziban egyetlen jól irányzott rúgás vagy ütés sem lesz látható, legfeljebb az érzelmek vívnak majd csatát.
A hétvégén mutatták be Amerikában Jackie Chan legújabb akcióvígjátékát, a The Medalliont, amelyben a hongkongi nyomozót játszó színész legalább annyi vágyakozó pillantást vált az Interpol-ügynököt alakító csinos Claire Forlanival, mint ahány ütést és rúgást kioszt a rosszfiúknak, Chan azonban nem elégszik meg ennyi romantikával: a Reutersnak adott interjújában az örökké mosolygó sztár elmondta, hogy jövőre verekedésmentes szerelmi történetet forgat egy egyelőre meg nem nevezett, ám Hollywood élvonalába tartozó színésznővel.

Megkomolyodom!
Megkomolyodom!
"Amikor mindenki Bruce Lee akart lenni, én nem akartam. Amikor híres lettem, mindenki Jackie Chan akart lenni, de amikor mindenki Jackie Chan akar lenni, én egy másmilyen Jackie Chan akarok lenni" - magyarázta meglehetősen tört angolsággal a váltás okait Chan, aki a rendkívül alacsony költségvetésű filmben nemcsak a verekedést, de a poénkodást is elhagyja - dédelgetett projektje komoly dráma lesz.

A Hollywood Reporter című szaklap szerint is épp ideje, hogy Chan valami újjal próbálkozzon: a lap kritikusa szerint a The Medallion világosan bizonyítja, hogy a korábban kortalannak tűnő Chanen kezd meglátszani, hogy jövőre már 50 éves lesz. A stúdiók ettől függetlenül továbbra is akciószerepekben szeretnék látni a Csúcsformában-filmek színészét, ő azonban lemondott megszokott fizetéséről, hogy 4 millió dollár alatt maradjon a büdzsé, és elkészülhessen a szerelmesfilm, amelyről Chan semmilyen további részleteket nem hajlandó elárulni