Elkezdődött a Pókember 3 forgatása

2004.03.04. 15:30
Megkezdődtek a világsikerű szuperprodukció, a Spiderman harmadik részének előkészítő munkálatai még azelőtt, hogy a sorozat második része a mozikba került volna - írta a Variety című filmes magazin, a Sony studiótól szerzett értesülésre hivatkozva.
A film forgatókönyve még nincs kész, és sem a rendezője, sem pedig a majdani szereplőgárda nem ismert - tette hozzá a Variety. A Spiderman 3. az alkotók tervei szerint 2006-ban, vagy 2007-ben kerül a mozikba.

Pókember 2 A film első és második részét Sam Raimi rendezte, főszerepeit Tobey Maguire és Kirsten Dunst alakította. A mintegy 200 millió dolláros költségvetéssel készült Spiderman 2. világpremierje júliusban lesz.

A Spiderman 2002-ben bemutatott első része ma is amerikai rekordot tart a bemutatást követő első hétvégén hozott bevételt illetően: három nap alatt a film 115 millió dollár hasznot jelentett a forgalmazóknak. A Gyűrűk ura Trilógia, a Harry Potter sorozat két része, illetve a Némó nyomában után a Spiderman a hetedik helyen áll a jegyeladásokból származó összbevételt illetően.

Tavaly a Sony Corp., a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai cikkeket gyártó vállalata tizenhétszeresére növelte első negyedévi működési eredményét, főként a Pókember című film sikerének köszönhetően.