Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meg Ryan büszkén meztelenkedik

2003.09.11. 10:41
Meg Ryan a torontói filmfesztiválon bemutatott In the Cut című erotikus thrillerben meztelen jelenetekkel sokkolja, vagy inkább örvendezteti meg a romantikus komédiákhoz szokott rajongóit, és a színésznő egy cseppet sem bánja, hogy levetkőzött, mert a film szexjelenetei szerinte jók és őszinték.

Ennél sokkal meztelenebb
Ennél sokkal meztelenebb
Azt ugyanakkor a 42 éves színésznő nem állítja, hogy nem érezte magát egy kicsit kínosan a heves szerelmi jelenetek forgatásakor, de mint az újságíróknak elmondta, teljesen megbízott a Zongoraleckét is jegyző Jane Campionban, aki – mint arról már beszámoltunk – nem a szokásos helyes szöszi szerepet adta Ryannek: a lélektani thrillerben, amely Susanna Moore pornográfiával és szadizmussal vádolt bestsellere alapján készült, Ryan egy magányos egyetemi tanárnőt játszik, aki felfedezi a szenvedély sötét oldalát, miután viszonyt kezd egy kemény nyomozóval, aki a környéken történt brutális gyilkosságok ügyében vizsgálódik.

A bizalom kifizetődött, és Ryan szerint a jelenetek igazán jól sikerültek: „Nagyon őszinték. Jane nem akarta, hogy szemérmeskedők legyenek, és nem is lettek azok. Az pedig külön tetszik, mennyi párbeszéd van ezekben a jelenetekben. Ettől igazán bensőségesek. Tökéletes filmet, tökéletes rendezőt és tökéletes szerepet találtam” – mondta Ryan, aki Nicole Kidmantől vette át a szerepet, miután az ausztrál színésznő annak idején bejelentette, hogy Tom Cruise-tól való válása miatt mégsem tudja vállalni a forgatást.

Az idén 28. alkalommal megrendezett torontói filmfesztivál egyébként szeptember 4-től 13-ig tart, és több mint 55 ország 300 alkotását, köztük Fliegauf Benedek Rengetegjét mutatják be.