Charlize Theron abbahagyja a színészkedést?

2004.08.23. 14:41
Az Oscar-díjas színésznő besokallt a bulvársajtótól, és legszívesebben visszatérne szülőhazájába, Dél-Afrikába.
Charlize Theron sakkban tartja a filmvilágot. Azzal fenyegetőzik ugyanis, hogy feladja karrierjét és visszatér szülőhazájába, Dél-Afrikába, ha a paparazzik pokollá teszik mindennapjait és nem hagyják őt élni. Kár lenne érte, már csak azért is, mert épp most kezdte színre vinni Aeon Flux kultrajzfilmjét.

Charlize Theron
Mindig fényképezik
Az Oscar-díj büszke és szép tulajdonosa nem fél bevallani, hogy mind a mai napig nehezen viseli a kamerák és villanófények kereszttüzét, melyre mindenhol számíthat, ahol csak megjelenik párjával, a színtén színész Stuart Townsenddel (A kárhozottak királynője, Szövetség, Csodaország). Saját bevallása szerint egyetlen percet sem fog habozni, ha elege lesz mindebből, azonnal és szemrebbenés nélkül hátat fordít Hollywoodnak.

A Teenhollywood szerint erről a gyötrő problémáról a Rém színésznője így nyilatkozott: "Amikor Az ördög ügyvédjét forgattam Al Pacinoval, még szinte senki sem ismert. Ekkor beszélgettem vele arról, hogy ő hogyan viszonyul ehhez a nyomáshoz. Azt válaszolta, hogy ha bárki a tudomására hozta volna karrierje kezdetén, hogy mi vár rá e tekintetben, sohasem vágott volna bele. Mérhetetlenül letört, hogy egy olyan színész mint ő, akinek ennyi mindent köszönhetünk, ezt így éli meg. De ez az igazság. Ez nem normális, ez egyszerűen felháborító."

Keserű tapasztalatai átadását így folytatja tovább: "Úgy érzed magad mint egy ketrecbe zárt és ország-világnak mutogatott állat. Ez abnormális, ezt egyáltalán nem lenne szabad sem hagyni, sem pedig ösztönözni. Őszintén mondom, hogy ha azt látom, hogy errefelé visz az életem, elmenekülök. Feláldozom érte a hivatásomat is akár, mert semmi szín alatt sem bírnék ilyen életet élni. Az emberek fel sem fogják, a színfalakon kívül mit kell átélnie egy színésznek, miközben nagyszerű alakításokat várnak el tőlük."

Cinematrix