Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gagyi mami

2000.09.07. 15:46
A címet, gondolom, viccesnek szánta a forgalmazó, úgyhogy kénytelen vagyok ebből a szempontból vizsgálni a filmet, nos igen mulatságos és eredeti alapötlet; egy FBI ügynöknek, aki ráadásul férfi, be kell öltöznie kétszázkilós nagymamának, itt már a hasamat fogtam, tényleg, most komolyan érdeklődöm: ebben az országban mindenki hülye?
Két hét múlva senki nem fog rá emlékezni
Nos tudjuk a választ, elég csak kimenni az utcára, de mégis bátorkodom megjegyezni, hogy egy férfi női ruhában már a négylábú Latabár családi filmjeiben sem volt különösebben humoros, mostanra pedig dermesztően cikornyássá vált, csak az röhög rajta, akinek más mulatságos élménye nem volt eddigi életében, minthogy az anyját megették a kóbor kutyák. Ezt persze lehet turbózni súlyfelesleggel, szerelmi szállal, videóeffektusokkal, de a lényeg ugyanaz marad: egy szerencsétlen, kifejezetten imbecilis film, azoknak a tarhonyáknak, akik karikát rakatnak a csajuk szemöldökébe, hogy ha majd verni kezdik, legyen miben megkapaszkodni.

Persze lehet még egy darabig csavarni a dolgot, jöhetnek mondjuk az apácának, kövér nőnek, bejárónőnek, vakvezető kutyának és Charley nénjének beöltözött férfiak után bátran az extremitások, a Sharon Stonenak öltözött Paudits Béla, Gyurkovits Tibor, mint Szenes Andrea vagy a vizespólós Harsányi Gábor hasonmás verseny, de a gag akkor is csak egy lerágott, avitt vacak marad, ami akkor jut a filmrendezők eszébe, ha már feldolgozták a gyermeket, aki elvesztette kutyáját, meg a rablót, aki kiszabadulva meg akar változni, de a körülmények nem játszanak épp a kezére.

Szóval a Gagyi mami megint csak egy film, amire senki sem fog emlékezni, de legalább egy hétig nem üresek a hirdetőoszlopok, aztán jön a következő, még ennél is szemetebb a Nagy Magyar Est címlapján, én pedig újra kereshetek egy kis pénzt azzal, hogy kitöltöm rajta jogos dühömet.
Addig is maradok tisztelettel itthon.