Utáljuk Busht, találkozzunk a Hiltonban!

2003.12.01. 17:15
Hollywoodi nagykutyák és értelmiségiek ülnek össze kedden este Beverly Hills-ben, hogy megbuktassák az amerikai elnököt - kürtölte ki Matt Drudge.
Az "Utáljuk Busht december 2-án" feliratú, a Hiltonba invitáló meghívókat Laurie David színész-feleség küldte szét a Bush-ellenes aktivisták és értelmiségiek körében - írja a jól értesült drudgereport.com.

"Ez a legfontosabb olyan megbeszélés - olvasható a meghívó szövegében - melyen azért vehet részt, hogy a jelenlegi ultrajobboldali kormányzatot megállíthassuk. Ne hagyja ki a találkozót! Magas szintű megbeszélés lesz, amelyen a stratégiákat egyeztetjük, hogy befolyásolni tudjuk, mi történik jövő Novemberben (a következő elnökválasztáson, a szerk.)"

Olyan politikai nagyágyúk lesznek a találkozó vezetői, mint Harold Ickes, az 1996-os Clinton/Gore újraválasztási kampány kampánymenedzsere, és Ellen Malcolm, az abortuszt támogató demokrata nőket tömörítő akcióbizottság, az Emily Listája alapítója.

A meghívottak között Matt Drudge információi szerint hollywoodi színészek és producerek szerepelnek, többek között Julie Bergman, a G.I. Jane producere, Daniel Stern, a Reszkessetek, betörők! sztárja, Nancy Stephens és Heather Thomas színészek, Cami Gordon gyermekkönyvíró, az X-akták producerének felesége és Naomi Foner forgatókönyvíró.