2024. június 15. 15:00
Magyarország 1
Svájc 3
RheinEnergieStadion I. forduló
2024. június 15. 18:00
Spanyolország 3
Horvátország 0
Olympiastadion I. forduló
2024. június 15. 21:00
Olaszország 2
Albánia 1

Megoldás pánik ellen, ha az ünnepekre hívatlan vendégek érkeznének

Képernyőfotó 2022-12-08 - 20.59.34.png
2022.12.09. 13:05
Az Argos egy olyan angol webshop, ahol mindent is lehet kapni, valamint gyorsan házhoz is szállítják. Egyszerű ígéret, annál izgalmasabban megfogalmazott karácsonyi mese, mikor is van igazán szükséged az Argosra ahhoz, hogy túléld a családlátogatás pokoli pusztítását.

Mindenki szeret karácsonykor összegyűlni a családdal,

  • jót dumálni,
  • bulizni, röhögni,
  • enni, inni,
  • hupákolni,

kivéve azokat, akik ilyenkor a házigazda szerepét kénytelenek felvállalni. Az ezt megelőző szorongás, hipertónia és pánikolás leírhatatlan, főleg, ha a kis létszámú meghívott szintén meghív magával egy kis létszámú rokonságot, akik ettől felbátorodva szintén hoznak magukkal még pár rokont.

A reklám félelemre épít, de mégis mitől lehet félni karácsonykor, a legbékésebb ünnepen?

Valószínűleg a kreatívok is ezen kezdhettek el gondolkozni, hogy egy klisés karácsonyi film helyett viccesen és eltúlzóan elmesélhessék, mikor menti meg az embert az Argos a totális pusztulástól: egy márka a fogyasztó túléléséhez és boldogulásához kell hogy kapaszkodót adjon, különben eltűnik az észrevétlenségben.

Vendégek teszik tönkre az ünnep hangulatát

Képzeld el magad, ahogy „pároddal” idilli „fészketekben” „meghitt”, „szűk körű” családi „csipegetést” szerveztetek, de egy belső hang azt súgja, hogy valami nincs rendben.

Mert lehet, hogy a buli címe kiszivárgott a Moszkva téren, vagy éppen a rokonok hívták meg rokonaikat nagyvonalúan a „szerény” rendezvényre. Ebben a filmben ugyanis valóra válik a rémálmod: „szerény hajlékodat” lelkes rokonok százai rohamozzák meg loccsanó pezsgővel, rengeteg tejszínhabbal felöntött süteménnyel, rossz gyerekekkel, akiket vízipisztollyal és más kártékony eszközzel sújtott a balszerencse, agresszív nagynénikkel, nagybácsikkal, harmadunokaöccsökkel és egyéb, kibogozhatatlan rokoni szálakat taglaló verbális terroristákkal, és te csak nézel magad elé, ahogy reng a föld a tömeg közeledtével.

De te erős vagy. Hős vagy. Te vagy a helyzet egyetlen kulcsa. És rájössz a megoldásra: „Szükségünk lesz egy nagyobb tálra.”

(Borítókép: Argos Christmas Advert 2022 Extended Edition "They're coming. Be ready." / YouTube)

Aranyköpések

Könyv az életünkről, mindennapjainkról, azok nehézségeiről 14 kortárs író egy inspiráló novelláskötetben

MEGVESZEM

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM