Auguszta
-7 °C
0 °C

A Rémember az MTV és az NME közös listáján

2004.07.15. 18:57
A mai legsikeresebb angolszász előadók hatvan kiválagotott számát tartalmazó listán szerepel a magyar Rémemeber zenekar új albumának nyitódala, a Pigriff című szerzemény is. A magyar bandára még lehet szavazni.
Ismét jelentős nemzetközi elismerésben részesült a magyar Rémember zenekar, mivel bekerült a New Musical Express (NME) és az MTV Europe hatvan számot tartalmazó listájára Pigriff című számával.

A Rémember olyan nevek között szerepel, mint a The Hives, a Beta Band, a The Streets, Pj Harvey, vagyis az angolszász könnyűzene krémjében képviselteti magát.

A hatvanas listát a közönség szavazatai alapján állítják össze, a Rémember jelenleg nincs az első tízben, de lehet rajtuk segíteni, ha az olvasó veszi a fáradságot és leadja voksát az MTV honlapján.

A Pigriff című szám a zenekar új albumának, a Psychedelic G.A.S.-nak a nyitódala. Az album nemsokára a boltokba kerül, a CD a videoklipet is tartalmazza.

A magyar zenekarok közül eddig egyébként csak a Rémembernek sikerült az MTV alternatív zenei műsorába (Alternative Nation) bekerülni, a Pigriffet megelőzően az In The Morning című számukkal.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!