Jackson a segélyhíváskor már nem lélegzett

2009.06.26. 21:23
Nyilvánosságra került a csütörtökön elhunyt Michael Jackson házából a mentőkhöz érkező 911-es segélyhívás, amelyből az is kiderül, hogy az azóta keresett személyi orvosa sikertelenül próbálta a helyszínen újraéleszteni a sztárt.

A Los Angeles-i tűzoltóság pénteken számolt be arról a 911-es általános segélyhívásról, amellyel kihívták a mentőket a csütörtökön elhunyt Michael Jackson házához a Holmby Hills negyedben.

A hívó - akinek kilétét nem fedte fel a tűzoltóság - azt közölte, hogy Jackson egy ágyon fekszik, nem lélegzik, és nem reagál az újraélesztési kísérletre. A betelefonáló azt mondta, csak személyi orvosa van az énekes mellett. A férfit azóta keresi a rendőrség, mert egyes feltételezések szerint túladagolhatta Jackson szokásos fájdalomcsillapítóját. A telefonhívás a TMZ honlapján>>>

Michael Jackson helyi idő szerint csütörtökön kora délután hunyt el a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem kórházában, ahová teljes szívleállást követően szállították be közeli otthonából. Halálának körülményeiről eddig kevés részlet ismert, annyit lehet tudni, hogy kórházba érkezésekor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és az orvosok sem tudták újraéleszteni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport