Neverlandbe szállítják Jackson holttestét

2009.06.30. 23:57
Csütörtökön korábbi birtokára szállítják Michael Jackson holttestét, ahol a rajongók pénteken róhatják le a kegyeletüket. Már tárgyalnak a kórházból induló 30 autóból álló konvoj biztosításáról.

Michael Jackson holttestét harminc autóból álló konvoj kíséretében csütörtökön Neverlandbe szállítják, és pénteken a rajongók is leróhatják kegyeletüket a birtokon. A család vasárnap tart zárt megemlékezést, írja a USA Today.

A megyei tűzoltóság szóvivője megerősítette, hogy a hatóságok kedden megbeszélést tartottak a holttestet szállító autókonvoj megfelelő biztosításáról. Ugyanakkor hivatalosan még nem keresték meg a hatóságokat a család részéről.

Santa Barbara megye már figyelmeztette a helyieket, hogy rengeteg rajongóra kell a hét második felében számítani, ha Jackson holtteste megérkezik Neverlandbe.

Egyelőre nem tudni, hol temetik majd el a sztárt. Az énekes szülővárosának, az Indiana állambeli Garynek a polgármestere szeretné, ha ott tartanák a temetést, írja a CNN. Rudy Clay ugyanakkor legalább azt szeretné elérni, hogy a következő héten a településen is tartsanak hivatalos megemlékezést.