Csak 17 ezren búcsúztathatják Jackót

2009.07.06. 15:44 Módosítva: 2009.07.06. 15:48
A 1,6 milliónyi jelentkező közül 8750 szerencsés rajongó kapott kétszemélyes belépőt a Michael Jackson tiszteletére rendezett keddi megemlékezésre. A Los Angeles-i Staples Centerbe szóló ingyenjegyeket máris 500 dollárért árulják a neten.

A június 25-én elhunyt popsztár Los Angeles-i búcsúztatása kedden, helyi idő szerint 11 órakor lesz a Staples Centerben, ahová csak 11 ezer embert engednek be. 6500-an a közeli Nokia Theater-ben nézhetik kivetítőkön az eseményt.

Akiket vasárnap este kisorsoltak, e-mailben kaptak kódot, ezzel kell átvenniük hétfőn az ingyenjegyeiket és a hozzá tartozó karszalagokat a Los Angeles-i Dodgers Stadionban. Csak azok mehetnek be a gyászszertartásra, akiknek a jegyük és a karszalagjuk is megvan a belépéskor. Vasárnap este viszont már 500 dolláros (98 ezer forintos) kikiáltási áron árulták a belépőket az eBay-en.

A Los Angeles-i rendőrség parancsnok-helyettese, Jim McDonnel elmondta, hogy a búcsúztatás helyszínét és környékét kedden lezárják, és akinek nem lesz jegye, elzavarják. A szertartást csak a Nokia Theater kivetítőjén, és a tévécsatornákon lehet majd látni.

McDonnel azt is bejelentette, hogy a Jackson család magánszertartás keretében vesz búcsút Michael Jacksontól a Hollywood Hills-i Forest Lawn temetőben a keddi megemlékezés után.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport