Vilhelmina
10 °C
21 °C

Jacko meleg orvosa Prince Michaelék apja?

2009.07.20. 15:54 Módosítva: 2009.07.20. 16:54
Arnold Klein, az énekes 65 éves bőrgyógyásza azt állítja, 95-ben a szerinte meddő Jackson kérte fel spermadonornak. 10 éve nagybácsiként látogatja a gyerekeket, most harcba száll a gyámságért.

Arnold Klein, Jacko nyíltan meleg bőrgyógyásza a popbálvány két idősebb gyermeke, a 12 éves Prince Michael és a 11 éves Paris biológiai apjának vallja magát, írja a brit Sunday Mirror.

A dúsgazdag, 65 esztendős orvos azt állítja, a szerinte nemzésképtelen Jackson személyesen kérte meg még 95-ben, hogy spermadonorként legyen a gyerekei apja. A gyermekeket Debbie Rowe hordta ki. Klein családtaggá vált, "nagybácsiként" gyakran látogatott el hozzájuk, és velük töltötte az ünnepeket, például a legutóbbi karácsonyt is. A donorságért nem fogadott el pénzt, de a hallgatásáért jól megfizették a brit bulvárlap szerint.

arnold

A Jacko által sokszor szuperintelligensnek mondott bőrgyógyász most meg akarja kapni a két gyerek felügyeleti jogát. Jacko 7 éves, harmadik kisfiáról, Prince Michael II-ről nem lehet tudni, ki volt a biológiai apja és anyja. Az énekes halála óta a gyerekek a nagymama, Katherine Jackson ideiglenes gyámsága alatt vannak, a Los Angeles-i bíróság augusztus 3-ra halasztotta az eljárás végét.