Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csákányi Eszter átéléssel bazdmegel

2009.07.31. 19:21 Módosítva: 2009-07-31 19:34:11

Tippünk szerint a Sziget antirasszista napját harangozzák be az egyik fő fellépő, a Lily Allen Fuck You (Very Very Much) című szám magyar sztárokkal készült klipjével. A francia és angol bloggerek homofóbellenes változatában nem fedeztünk fel ismert embereket, de a magyar klipet, ami egy gyengébb intro után is unalmas marad, a színészek miatt egyszer végig lehet nézni.

Kedves előadással láthatjuk tátogni például Fullajtár Andreát, Hollósi Frigyest, Schell Juditot és a pasiját, Schmied Zoltánt, akivel a Konyecben is együtt játszottak. Szabó Győzőt és barátnőjét, A nyomozóban befutott, magas Rezes Juditot. Itt mosolyog Jordán Adél és exe, Fenyő Iván is. A 2003-as Boldog születésnapot!-film párja Kocsis Gergely és Ónodi Eszter is kapott egy-két szót.

Furcsán artikuláló meleg párként Szacsvay Lászlót és JordánTamást láthatjuk. Akik meg érzékeltetik, hogy a figurájukban van gyűlölet, amit a szöveg szerint le kéne küzdeni: szintén az idősebb generációból Csákányi Eszter és Molnár Piroska. A refrén: "Bazd meg, bazd meg magad nagyon! Mert utáljuk, amit csinálsz, és utáljuk az egész bagázsodat. Ne is lássalak többet."

A kisfilmet önkéntesek segítségével forgatták le és a  pride.hu információja szerint az egyik résztvevő tinédzser fia vágta meg.

 Bush-ellenességre utalhat az eredeti szám munkacíme GWB, de a brit énekesnő bevallottan az angol jobboldalt célozta meg vele a gyűlölettel a gyűlölet ellen-mozgalmat meglovagolva.