Csákányi Eszter átéléssel bazdmegel

2009.07.31. 19:21 Módosítva: 2009.07.31. 19:34

Tippünk szerint a Sziget antirasszista napját harangozzák be az egyik fő fellépő, a Lily Allen Fuck You (Very Very Much) című szám magyar sztárokkal készült klipjével. A francia és angol bloggerek homofóbellenes változatában nem fedeztünk fel ismert embereket, de a magyar klipet, ami egy gyengébb intro után is unalmas marad, a színészek miatt egyszer végig lehet nézni.

Kedves előadással láthatjuk tátogni például Fullajtár Andreát, Hollósi Frigyest, Schell Juditot és a pasiját, Schmied Zoltánt, akivel a Konyecben is együtt játszottak. Szabó Győzőt és barátnőjét, A nyomozóban befutott, magas Rezes Juditot. Itt mosolyog Jordán Adél és exe, Fenyő Iván is. A 2003-as Boldog születésnapot!-film párja Kocsis Gergely és Ónodi Eszter is kapott egy-két szót.

Furcsán artikuláló meleg párként Szacsvay Lászlót és JordánTamást láthatjuk. Akik meg érzékeltetik, hogy a figurájukban van gyűlölet, amit a szöveg szerint le kéne küzdeni: szintén az idősebb generációból Csákányi Eszter és Molnár Piroska. A refrén: "Bazd meg, bazd meg magad nagyon! Mert utáljuk, amit csinálsz, és utáljuk az egész bagázsodat. Ne is lássalak többet."

A kisfilmet önkéntesek segítségével forgatták le és a  pride.hu információja szerint az egyik résztvevő tinédzser fia vágta meg.

 Bush-ellenességre utalhat az eredeti szám munkacíme GWB, de a brit énekesnő bevallottan az angol jobboldalt célozta meg vele a gyűlölettel a gyűlölet ellen-mozgalmat meglovagolva.