Beyonce és Lady Gaga az MTV Music Award esélyesei

2009.08.05. 10:14
A díjátadó szeptember 13-án lesz a New York's Radio City Music Hallban.

Beyonce és Lady Gaga kilenc jelölést kapott a jövő hónapban kezdődő MTV Video Music Awardson. Hét jelölést kapott Britney Spears, aki már megjavult, és újra szeretne sok pénzt keresni a show business-ben a drogozás helyett. Mindhárom női előadó indul a legjobb videóklip díjáért. Beyonce a Singel Ladies, Lady Gaga a Poker Face, Spears pedig a Womanizer című dalával versenyez.

Ebben a mezőnyben indul még Kanye West a Love Lockdownnal, Eminem a We Made You című szerzeménnyel.

A díjátadó szeptember 13-án lesz a New York's Radio City Music Hallban.

Az elemzők esélyesnek tartják Beyonce-ét, akinek harmadik szólóalbumán, az I Am ... Sasha Fierce-en található a jelzett szám.

A New York-i Lady Gagának tavaly jelent meg az első albuma, a The Fame. A lemez az Egyesült Államokban, Németországban és Angliában az első öt legjobb eladású album közt volt. A Poker Face videója nem csak a legjobb videó, hanem a legjobb női videó kategóriában is versenyez. Itt indul Katy Perry a Hot N Cold, Beyonce a Single Ladies, Kelly Clarkson a My Life Would Suck Without You, Taylor Swift a You Belong With Me es Pink a So What című számokkal.

A kategória férfi oldalán Eminem, Kanye West, Jay-Z, T.I. és Ne-Yo versenyez. Drake és Asher Roth rapperek a legjobb új előadó címért indulnak.