Leesett a színpadról az Aerosmith énekese

2009.08.06. 15:25 Módosítva: 2009.08.06. 22:16
Tyler a Love In An Elevator című számot énekelte egy dél-dakotai koncerten, amikor a közönség közé zuhant. Helikopterrel ment kórházba, de saját lábán ment a helikopterhez.

Helikopterrel szállították kórházba az Aerosmith énekesét, Steven Tylert, aki egy dél-dakotai koncert során leesett a színpadról. A zenész saját lábán ment a gépig, viszonylag könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 61 éves rockzenész sajátos táncával szórakoztatta a közönséget, amikor a Love In An Elevator című szám közben elromlott a hangosítás. Ez megzavarta az énekest, akit ekkor ért a baleset - mondta a Sturgis motoros rali alkalmával adott szabadtéri koncertet szervező cég szóvivője.

Tyler éppen a színpad kifutóján volt, amikor a közönség soraiba zuhant. A biztonsági emberek hamar a segítségére siettek, a közönség ujjongott, amikor a zenész talpra állt. "Jókedvűen viselte, és jó hangulatban volt, amikor beszállt a helikopterbe. Beszélgetett és viccelődött az orvosokkal" - számolt be a történtekről Mike Sanborn.

A show nagyjából a felénél járt, amikor az esés miatt félbe kellett szakítani. A közönséget Joe Perry, az Aerosmith gitárosa tájékoztatta arról, hogy énekesüket kórházba kellett szállítani. Steven Tyler könnyebb fej-, nyak- és vállsérüléseket szenvedett, de a baleset pillanatában még nem tudták megállapítani, hogy mennyire komolyak ezek a sérülések.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport