Az Alkonyat lehengerlő győzelme a tini díjkiosztón

2009.08.10. 16:05
A Hannah Montana és a Jonas Brothers is nyert azért.

Az Alkonyat gyűjtötte be a 11. Teen Choice Awards legtöbb díját: a kedvenc tévés és mozis produkcióikról és sztárjaikról szavazó kamaszok kilenc filmes kategóriában találták a legjobbnak a bestsellerből forgatott amerikai tinihorrort.

A vámpírfilm többek között a legjobb dráma, szerelmesfilm, szerelmes csók, drámai színésznő (Kristen Stewart), színész (Robert Pattison) és leggonoszabb gonosz (Cam Gigandet) díját is elnyerte a hollywoodi Universal stúdió Gibson színházában megrendezett vasárnapi ceremónián.

A feldobott közönség nagy tetszéssel fogadta a film Újhold című folytatásának beharangozását: "Viszlát a moziban november 20-án" - búcsúzott a tömegtől Taylor Lautner, akit az "új arc" kategóriában találtak a legjobbnak a tinik.

Hannah Montana hatszor

Az est legbőkezűbben jutalmazott sztárja Miley Cyrus lett, aki hat szörfdeszkával (ez a Teen Choice díja) távozott az ünnepségről. A színésznő a Hannah Montana tévésorozattal vívta ki a kamaszok tetszését.

A Jonas Brothers nemcsak házigazdaként szerepelt: a háromtagú fiúbanda nem panaszkodhatott, mert öt kategóriában is elvitték a pálmát.

Zac Efront a High School Musical 3. című filmért szavazták meg a legjobb zenés-táncos színésznek, a Megint 17-ben nyújtott alakításával pedig a legjobb vígjátékban szereplő színész és a legjobb rocksztári teljesítmény elismerését is bezsebelhette.  • Tippek
  • Csok