Ivó, Milán
EUR 385,87 Ft
USD 366,64 Ft
5 °C
26 °C

Rúzsa Magdi magyar állampolgár lett

2009.09.18. 10:17
A Vajdaságban született 23 éves énekesnő csütörtökön átvehette a magyar állampolgárságot igazoló dokumentumokat.

Hivatalosan is magyarnak mondhatja magát Rúzsa Magdi, miután megkapta új személyi igazolványát, és letette az esküt. Három éve nyerte meg a Megasztárt, és munkája azóta Magyarországra köti. Először iratok hiányában elutasították a kérelmét, de másodjára sikerrel járt.

"Most már hivatalosan is magyar vagyok, és ez egy hatalmas dolog számomra - mondta a Blikknek Magdi a ceremónia után. - Nagyon vártam erre a napra, a múlt éjszaka semmit nem aludtam, annyira izgultam. Olyan volt, mintha az esküvőmre készülnék."

"Sokkal könnyebb lesz így utaznom, nem kell majd vízumokkal bíbelődni. Hosszú volt az út idáig, de az érzés, amikor már magyar állampolgárként először énekelhettem el a Himnuszt, mindenért kárpótolt."

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás