Frigyes
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Letterman nyilvánosan kért bocsánatot

2009.10.06. 13:21
Bocsánatot kért a tévén keresztül a feleségétől David Letterman, amiért megbántotta őt azzal, hogy több munkatársnőjével megcsalta, és ezt be is vallotta nyilvánosan.
0000034618 20061021005526

A CBS amerikai csatorna esti beszélgetős műsorának sztárja a hétfő este sugárzott adásban a felesége mellett bocsánatot kért a stábtól is.

A 62 éves Letterman a múlt csütörtökön sugárzott esti show-ban azzal állt elő, hogy megzsarolták, mert több munkatársnőjével is lefeküdt.

Aztán közölte, hogy a hír igaz. A humorra kalibrált műsor helyi közönsége és a tévénézők először azt hitték, hogy Letterman a szokásos formáját hozza, de aztán rájöttek komoly arckifejezéséből és hangvételéből, hogy ezúttal nem viccel. Letterman azt sem titkolta el, hogy a csatorna 48 óra című magazinműsorának producere, Robert Haldman három héttel korábban fenyegette meg: filmet készít és könyvet ír a kolléganőivel folytatott titkos szexuális kapcsolatairól, amennyiben nem fizet neki kétmillió dollárt.

Letterman az ügyvédjének mesélte el először, hogy Haldman zsarolja, és aki a manhattani kerületi ügyészséghez fordult. A producert letartóztatták, Haldman ártatlanságát hangoztatja, de ügye bíróság elé kerül, miközben felfüggesztették állásából. Letterman, aki 23 évi együttélés után márciusban vette feleségül élettársát, Regina Laskót, a műsorban azt mondta: hamis csekkel csalta lépre Haldmant, mert elhatározta, nem hagyja magát megzsarolni, inkább vállalja, hogy kiderüljön az igazság.

Letterman hétfői bocsánatkérésben közölte: keményen fog dolgozni azért, hogy visszanyerje felesége, Regina bizalmát. A párnak van egy fia.

"Regina szörnyű sérelmeket élt át a viselkedésem és annak következményei miatt. Ha az ember ilyen mélyen megbánt valakit, és felelős érte, akkor meg kell próbálnia rendbe hozni a dolgot", mondta a műsorban Letterman, aki az ügy kipattanása után szinte az egész amerikai média célpontja lett.

Letterman elmesélte, hogy amikor reggel kocsiba szálltak, a felesége nem beszélt vele egy szót sem, aztán közölte, hogy a botrányos szex ügyek már a múlté, "azokkal a munkatársnőivel már nincs viszonya".