Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Egymillió dollárba került a Jacko-temetés

2009.11.11. 10:49
A zártkörű temetés egymillió dollárjába került Michael Jacksonnak, a bírósági iratok szerint a hagyaték kezelői hagyták jóvá a költségeket.

Királyhoz méltó volt Michael Jackson temetése: a zártkörű és szigorú nbiztonsági intézkedések mellett megtartott ceremónia közel egymillió dollárba került.

A bírósági iratokból utólag kiderült, hogy a temetést sebtében rendezték meg, az énekes anyja és ügyvédei csak három nappal a szeptember 3-i ceremónia előtt nyújtották be a költségek kifizetéséről szóló papírokat. Ezek nélkül a glendale-i rendőrség közlése szerint nem kerülhetett volna sor a búcsúztatásra. A hagyaték kezelői végül elfogadták az egymillió dolláros költségvetést.

A Los Angeles Times értesülése szerint az énekes ruhája 35 ezer dollárba került, a virágokért 16 ezret fizettek az örökösök. A biztonsági szolgálat 175 ezer dolláros számlát nyújtott be. Az énekes felravatalozása a díszes mauzóleumban és az ehhez szükséges kellékek 600 ezer dollárt emésztettek fel.

Az iratok szerint a ceremónia részleteit Randy és Janet Jackson, a popsztár testvérei dolgozták ki. A temetésre szánt költségekből a családtagok ruháira is futotta.

A hagyaték kezelőit képviselő jogász kijelentette, kevésbé drága temetést is lehetett volna szervezni, de mivel Michael Jacksonról volt szó, mindennek nagyságához méltónak kellett lennie.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?