Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Munkakerülés miatt perlik Rod Stewartot

2009.11.19. 09:19
Rod Stewartot 3,3 millió dollárra (586 millió forint) perelte be be egy jól menő ügyvédi iroda, mert az elmúlt években három alkalommal is lemondta koncertjeit, és ezzel komoly anyagi károkat okozott megrendelőinek.

A Glaser, Weil, Fink, Jacobs, Howard & Shapiro ügyvédi iroda kedden nyújtotta be keresetét Los Angelesben. A médiajogra szakosodott vállalkozásnak számtalan jól ismert ügyfele van, nemrég pedig az építész Frank Gehryt és a televíziós műsorvezető Bob Barkert képviselte sikerrel a bíróságon.

A kereset szerint Stewart három alkalommal is lemondta koncertjeit, melyek egyike egy 2000 decemberére meghirdetett Las Vegas-i fellépés volt. Egy szövetségi bírói döntés értelmében az énekes 2 millió dollárral (355 millió forint) tartozik a Rio szállodának és kaszinónak a műsor elmaradása miatt.

A benyújtott kérelem továbbá egy védjegyjogi ügy kapcsán is megnevezi a Rock and Roll Hall of Fame tagját, illetve egy koncertszervező is keresetet nyújtott be ellene. Rod Stewart menedzsere egyenlőre nem reagált a történtekre.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!