Legjobb álhíreit adta ki Britney Spears

Index, MTI
2009.12.22. 14:30 Módosítva: 2009.12.22. 15:15
Az év leghülyébb Britney-pletykáit gyűjtötte össze az énekesnő menedzsmentje, a 75 álhírből álló lista szerint Britney Spears szeret kertészkedni, minden nap olvasnia kell a Bibliát és már harmadik gyerekét várja.

Saját internetes oldalán tette közzé Britney Spears a róla idén megjelentetett legnevetségesebb 75 hírt.

A legvalótlanabb és legnevetségesebb hírek között szerepel, hogy apja drogozta őt, és a Spears-család annyira szegény volt, hogy mókushúst ettek.

A válogatásban helyet kapott az ausztrál turné alatt elszenvedett állítólagos idegösszeroppanása, egy indiai operatőrrel ápolt szerelmi viszonya, valamint az is, hogy olyan videoklipet forgatott, amelyben látszanak fedetlen mellei.

"2009-ben több mint 13 ezer hír jelent meg Britneyről. Rangsoroltunk, és ezeket találtuk a legnevetségesebbnek" - olvasható az énekesnő honlapján.

A gyűjteményben található hírek között szerepel az is, hogy a 28 éves énekesnő harmadik gyerekét várja. Hasonlóképpen valótlanok a Britney kertészet iránti szenvedélyéről szóló beszámolók, mint ahogy azok is, amelyek szerint minden nap olvasnia kell a Bibliát.

Az oldalról szóló Twitter-bejegyzések szerint azért az álhírek közé félinformációk és majdnem igaz hírek is keveredtek, egyesek szerint szándékosan: az énekesnő menedzsmentje szándékosan dezinformál.