Sting is jöhet Pécsre

2010.01.04. 16:34 Módosítva: 2010.01.04. 18:56
A U2 után Sting neve is felmerült a pécsi kulturális év sztárelőadójaként. Több Sting-értékű előadót megkerestek, de valaki csak ezt szivárogtatta ki, pedig csak megkeresés történt.

2010. január 1-vel Pécs Európa Kulturális Fővárosa, és bár a hivatalos megnyitó most vasárnap, 10-én lesz, a menedzsmentközpontban még mindig a nyári nagykoncertet próbálják szervezni, mert az évadnak jó hangulatot adna egy nemzetközi hírű előadó.

sting250

Korábban a U2 merült fel, most pedig Sting neve szivárgott ki a Független Hírügynökségen keresztül. Információink szerint Sting menedzsereit csupán megkeresték, a fellépés esélyeit befolyásolja, hogy a Police alapítójának nyáron van csak hely a fellépései között, és ekkor is ez lenne az egyetlen európai fellépése, így rengeteg pénzbe kerülne megutaztatni a zenekarát és a showelemeket. Sting legutóbb 2006-an lépett fel Magyarországon.

Párhuzamosan több hasonlóan híres külföldi fellépőt megkerestek a szervezők, Sting egy volt közülük, így több szempontból is kellemetlen számukra a hír. A U2 után megint blöffnek tűnhet Sting nevének említése, Stingéknek kellemetlen lehet, hogy mindenféle tárgyalás megkezdése nélkül már így tálalják az esetleges fellépést, illetve a többi megkeresett előadó számára is.