Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Sting is jöhet Pécsre

2010.01.04. 16:34 Módosítva: 2010-01-04 18:56:19
A U2 után Sting neve is felmerült a pécsi kulturális év sztárelőadójaként. Több Sting-értékű előadót megkerestek, de valaki csak ezt szivárogtatta ki, pedig csak megkeresés történt.

2010. január 1-vel Pécs Európa Kulturális Fővárosa, és bár a hivatalos megnyitó most vasárnap, 10-én lesz, a menedzsmentközpontban még mindig a nyári nagykoncertet próbálják szervezni, mert az évadnak jó hangulatot adna egy nemzetközi hírű előadó.

sting250

Korábban a U2 merült fel, most pedig Sting neve szivárgott ki a Független Hírügynökségen keresztül. Információink szerint Sting menedzsereit csupán megkeresték, a fellépés esélyeit befolyásolja, hogy a Police alapítójának nyáron van csak hely a fellépései között, és ekkor is ez lenne az egyetlen európai fellépése, így rengeteg pénzbe kerülne megutaztatni a zenekarát és a showelemeket. Sting legutóbb 2006-an lépett fel Magyarországon.

Párhuzamosan több hasonlóan híres külföldi fellépőt megkerestek a szervezők, Sting egy volt közülük, így több szempontból is kellemetlen számukra a hír. A U2 után megint blöffnek tűnhet Sting nevének említése, Stingéknek kellemetlen lehet, hogy mindenféle tárgyalás megkezdése nélkül már így tálalják az esetleges fellépést, illetve a többi megkeresett előadó számára is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?