nono

Olivia Newton Johné a legszexisebb dal

2010.02.15. 10:29 Módosítva: 2010.02.15. 10:29
A Physical klipjében meztelen tangás férfi gyúr. Rod Stewart, Madonna és a Boyz II Men még a tízben a Billboard listáján.

Olivia Newton-John Physical című, 1981-es száma maga mögé utasította Madonnát és Barry White-ot a Billboard magazin listáján, amelyen minden idők legszexisebb számait rangsorolták Valentin-nap alkalmából. A Physical klipjében tangás, meztelen fenekű férfi izmosodik, majd pucér embereket aláznak meg, íme:


A könnyűzenei magazin top 50-jébe azok a dalok kerülhettek, amelyek 1958 augusztusától napjainkig szerepeltek slágerlistáján. A Physical annak idején 10 hétig vezette a Billboard Hot Chart százas listáját. Noha a szövege jócskán szexuális tartalmú ("Nem maradt már semmi, amiről beszéljünk, hacsak nem vízszintesen"), a dal mégis inkább az edzőteremben játszódó videó miatt érte el a mostani első helyezést.

A második Rod Stewart 1976-os Tonight's the Night című dala, a harmadik a Boyz II Men balladája, az I'll Make Love To You lett. "Néhány dal igazi tapadós slow-jam ("lassúzós" zene), mások kemény rockos számok, de mindegyikben közös, hogy nyíltan a szexhez kötődnek valamilyen módon" - írta a magazin közleményében.

A lista első tíz helyezettje:

1. Olivia Newton-John: Physical

2. Rod Stewart: Tonight's The Night

3. Boyz II Men: I'll Make Love To You

4. Next:Too Close

5. Marvin Gaye: Let's Get It On

6. Donna Summer: Hot Stuff

7. Captain and Tennille: Do That To Me One More Time

8. Madonna:Like a Virgin

9. Exile:Kiss You All Over

10. Rod Stewart: Do Ya Think I'm Sexy?