Lady Gaga Budapestre jön novemberben

2010.04.26. 10:07
Korunk minden bizonnyal leginkább popcsillag-képesebb előadója, Lady Gaga novemberben Budapesten lép fel, mert olyan sikeres a turnéja, hogy még hozzánk is elhozza.

Lady Gaga, a jelenkor egyik legkülönösebb előadója bejelentette telt házas európai turnéjának őszi bővítését. A The Monster Ball Tour starring Lady Gaga koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban, német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, egy észak-amerikai kör is lesz a végén. Az elsöprő fogadtatásra tekintettel a turné ősszel visszatér Európába, október 13-tól újabb szériát láthat a közönség.

11844453

Hűen Lady Gaga teátrális tulajdonságához, valamint újító és kreatív szelleméhez, az ígéretek szerint a bulik kitolják az élő koncert élményének határait, a rajongókat egy még látványosabb és elképesztő show-ban részesítve, mint amit az eddigi koncerteken tapasztalhattak, írják a szervezők.

A sajtóanyag szerint a kritikusok világszerte lelkesednek a turnéért, amelyet Gaga egyszerűen csak az első pop-elektro operának nevez. A The Sun lélegzetelállító dolognak hívja, és a legjobb show-nak, amit idén láthatsz. Radio City Music Hall-béli fellépése kapcsán a New York Times így méltatta: „A koncert állandóan gondoskodik egy-egy értékes pillanatképről, hol egy sci-fi tablóról, hol egy szűk, csillogó kosztümről. De az őt körülvevő külsőségeknél sokkal jobb az, amit Lady Gaga csinál.”

Lady Gaga tavaly novemberben megjelent The Fame Monster albumát mutatja be a koncerteken. Az anyag a szinte minden díjat elnyert The Fame c. lemezt követte, amelyről a listavezető Just Dance és Poker Face dalok származnak. A két albumból összesen több mint 12 millió fogyott el világszerte, az öt kislemezből – Just Dance, Pokerface, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance – több mint 30 millió példány kelt el. Az interneten csupán a Bad Romance videóját 125 millióan nézték meg.

Lady Gaga a The Brit Awards 2010-en lép fel
Lady Gaga a The Brit Awards 2010-en lép fel

A budapesti koncertre belépőkhöz elsőként a www.livenation.hu oldal április 28-án reggel 9 óráig regisztrált tagjai juthatnak. A tagoknak április 28-án 13 óra és 29. 15 óra között áll rendelkezésre az összes belépőjegy, szabadon választhatnak. Egy tag maximum 4 jegyet vásárolhat. Április 30-án, délelőtt 10 órától indul a teljes körű értékesítés a Livenation oldalon keresztül, valamint a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában.

A Budapest Sportarénában 2010. november 7-én esedékes koncertre 4 különböző kategóriájú ülőjegyet, valamint állójegyeket lehet vásárolni.