Sandra Bullocknak végképp elege lett

2010.04.28. 15:45
Az Oscar-díjas amerikai színésznő benyújtotta a válókeresetet a bíróságon, írja a People magazin.

A 45 éves hollywoodi színésznő azután döntött a válás mellett, hogy egy hónapja több nő is felbukkant, azt állítva: viszonyuk volt férjével, Jesse Jamesszel. Benyújtottam a papírokat a váláshoz, mondta a Sandra Bullock a hetilapnak, hozzátéve, hogy szomorú és fél. A People híradása szerint az amerikai színésznő örökbe fogadott egy afroamerikai származású, 3 és fél hónapos csecsemőt, akinek neve Louis Bardo Bullock. A People-ben fényképet is közöltek Bullockról és a babáról.

Sandra Bullock férje, a 41 éves Jesse James a híradások szerint minimum négy nővel keveredett titkos viszonyba. A férfi 5 éve házasodott össze a színésznővel, és most közleményben kért bocsánatot tetteiért a feleségétől. A híradások szerint a Jamest jelenleg egy klinikán kezelik.

A magazin szerint a gyerek örökbe fogadását a házaspár csaknem 4 éve kezdeményezte, a csecsemőt januárban vihették haza magukhoz. Az örökbefogadás hírét a házaspár az idei Oscar-díjkiosztó után akarta bejelenteni a nyilvánosságnak, de a válókereset után Sandra Bullock egyedüliként adoptálja a babát.