Kim Wilde telt házra számít Budapesten

2010.08.30. 16:09
Október 2-án egyszerre lép fel a magyar fővárosban Kim Wilde, Rick Astley, Nik Kershaw, Paul Young és Boy George.

Október 2-án a Here and Now popshow keretében lép fel Budapesten Paul Young, Boy George, Nik Kershaw és Rick Astley társaságában Kim Wilde. Az idén 49 éves díva évek óta ismert tévéss műsorvezető, író, szakács és két gyermekes családanya.

Már nagyon várja a budapesti fellépését, a szervezőkön keresztül elmondta: „Mindenki kap 30 percet, amiben elénekli a legnagyobb sikereit. A közönség minden számot ismer már, és legtöbbször velünk együtt énekli a dalokat a 9-10 ezer rajongó.” Partnereiről elmondta: Rick igazi úriember, Nik szerepel egy duettben az új lemezén, Boy olyan személyiség, akit nem lehet nem szeretni, vicces, és stílusos, Pault pedig egyszerűen látni kell.

Kim Wilde az éneklés mellett a kertészetben is nagyot alkotott, kevesen tudják róla, hogy a 90-es évek elejétől aktív és sikeres kertépítő és -mentő szakember. 2005-ben egy kertjéért aranyérmet kapott a Chelsea virágkiállításon. Társával Dave Fountainnel 2007-ben bekerült a rekodok könyvébe is, amikor sikeresen ültették át a világ legnagyobb fáját.

A megakoncertet a Papp László Budapest Sportarénában tartják, álló és ülőhelyekre egyaránt kaphatóak jegyek 9900, 16 900 és 23 900 forintos áron.