Ismét megműtötték Gábor Zsazsát

2011.10.10. 07:02

Sikeres gyomorműtéten esett át a 94 éves Gábor Zsazsa a kaliforniai UCLA Ronald Reagan kórházban. Férje, Frederic Prinz von Anhalt  szerint a beavatkozás, melynek során a díva gyomrában korábban elhelyezet csövet raktak a helyére, sikeres volt, és felesége hamarosan elhagyhatja a kórházat.

zsazsa

Az orvosok megfigyelés alatt tartják a közelmúltban számos komolyabb beavatkozáson átesett színésznőt, és addg semmiképpen nem mengedik haza, míg ki nem derül, az antibiotikumok sikerrel gyűrik-e le a szervezetében fellépett fertőzést. Gábor Zsazsa szombaton esett össze Bel-Air-i otthonában, és került kórházba. Magas láza volt és belső vérzést állapítottak meg nála, majd a részletes vizsgálatok során kiderült, hogy a Moulin Rouge egykori sztárjának mesterséges táplálására szolgáló, a gyomrában elhelyezett cső elmozdult, abból vér és más testnedvek kerültek a gyomrába.

Gábor Zsazsa 2010 nyarán elesett és eltörte a csípőjét, azóta pedig egyik lábát is amputálni kellett. A mostani műtétet az orvosai szerint nagyon jól viselte, erősnek és bizakodónak tűnik.