Elmarad az idei Kapcsolat koncert

2012.04.19. 18:47 Módosítva: 2012.04.19. 19:33

A T-Mobile idén nem rendezi meg a Kapcsolat koncertet, a Sziget főtámogatásától pedig a Vodafone vonult vissza - írta meg az MMonline.hu-ra hivatkozva a Kreatív Online. A T-Mobile ingyenes szabadtéri rendezvénye, a Kapcsolat koncertet először 1997-ben a No Mercy fellépésével tartották meg, és az 1999-es koncert kivételével - amikor a Locomotive GT szerepelt - mindig nemzetközi sztárokat hívtak el főelőadónak.

A T-Mobile közleménye úgy fogalmaz: "A főszervező Telekom döntését az idei évi koncerttel kapcsolatban költségcsökkentési okok indokolják, de a zenei programok támogatása továbbra is a cég szponzorációjának kiemelt területe marad, és nem tartja kizártnak, hogy hasonló kezdeményezéssel még jelentkezik a jövőben."

Az Mmonline értesülése szerint a Vodafone a Szigettel kötött 2010-es és 2011-es főszponzori megállapodásától lép vissza idén. A mobilcég más kezdeményezésekre fordítja a szponzorációs keretét, például megszervezik április 28. és május 1. között a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégét, amikor Jenson Button Forma-1-es pilóta is feltűnik a fővárosban.