Bono tinicsajokkal bulizott

2008.10.27. 11:34
St Tropez-i buli, koktélok, jachtozás és tinilányok a környezetvédő, szegénységellenes, családpárti Bono egy kirándulásán.

A Facebook buktatta le a családszeretetéről, őserdőmentő akcióiról és szegénység ellenes harcáról nevezetes Bonót. A U2 énekese két tinilány közösségi oldalának fotóin tűnt fel, mégpedig nem egy kivágandó fához láncolva, hanem két bikinis csajt ölelgetve. A képeken megtalálható mindaz, ami ellen Bono aktivistaként prédikálni szokott.

A sztár és zenész barátja, bizonyos Simon Carmody a gazdagság szimbólumának tekintette St Tropez-ban ülnek, ráadásul nem a kaszinókban elszegényedett, Rolexüket áruló egykori milliomosok közt, hanem egy népszerű tengerparti bárban. A pezsgőcsatáiról, azaz egymást locsoló aranyifjakról nevezetes helyen a két zenész a fotók tanúsága szerint egyébként koktélokat ivott, és két, csillogó fürdőruhás lányt ölelgetett.

Szintén a fényképekről derül ki, hogy a társaság egy jachton folytatta az estét, később pedig a St Tropez-i Oxybarban tűntek fel.

A Mail megkereste az egyik lányt, a 19 éves Andrea Feicket, aki hangsúlyozta, hogy ártatlan estéről volt szó. "Ő csak egy barát, ennyi. Nem megyek bele a részletekbe, de kicsi a világ" - tisztázta a helyzetet. A divatiskolában tanuló amerikai Feick egyébként néhány éve a francia Rivierán, egy partin ismerte meg Bonót. A mostani buli híre a lányok facebookos nyílt üzenete révén pattant ki.