Nicolas Cage és a Presley lány sietős esküvője Hawaiion

2002.08.13. 12:50
Nicolas Cage és Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya örök hűséget esküdött. Hawwaii érzéki illatoktól terhes levegőjében kirajzolódik Michael Jackson zenész, Patricia Arquette, díva, Kristina Fulton, ruhaipari munkásnő alakja is.
Váratlan esküvőre lettek figyelmesek a Hawaii-i lakosok a hétvégén. A fősziget Mauna Lani nevű szállodájában egybekelt Nicolas Cage, a népszerű filmszínész és Lisa Marie Presley, a népszerű Elvis Presley lánya.

A házasuló feleket szűk baráti, rokoni kör kísérte el az új élet kapujába. Megjelent a menyasszony édesanyja, Priscilla Presley, és előző házasságából született gyermekei, név szerint Danielle és Benjamin. Az igen szépen felöltözött vőlegény mögött kisfia, Weston állt.

Az ifjú pár remegő hangon mondta ki a boldogító igent. Izgatottságuk érthető volt, hiszen Priscilla Presley előzőleg már két emberrel kötött házasságot, amelyek közül az egyik (Danny Keough zenész) gyermekei apja lett, míg a másik Michael Jackson volt.

Cage, aki még csak idén töltötte be a 38-at, egyszer már szintén megpróbálkozott a házasság szent kötelékével, mégpedig Patricia Arquette, amerikai színésznő társaságában. Gyermeket viszont a biztonság kedvéért Kristina Fultonnal nemzett, aki foglalkozására nézve fotómodell.

Az ifjú pár sajnos nem adhatta át magát a sziget varázsos, érzéki illatoktól terhes klímájának, és egymás boldogító közelségének. Szabadságuk és kedvezményes repülőjegyeik lejártával, már az esküvőt követő napon haza kellett térniük, hogy hétfőn reggel időben megjelenhessenek munkahelyükön.