Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Süket a Doors dobosa

2002.09.16. 15:45
Halláskárosodása miatt az ex-Police dobosa helyettesíti a legendás háttérembert. Az együttes további tagjai szerint a süketségre gyógyír lehet a magasabb gázsi.
John Densmore a Doors dobosa hallásproblémái miatt nem lép fel az együttes új turnéján. A legendás együttes így a Police hajdani dobosával, Stewart Copeland-del kényszerül tovább hordozni a hajdanán még Jim Morrison által magasba tartott lángot.

John Densmore
Densmore is sajnálja, hogy ennyi év után ki kell maradnia az együttes bulijaiból, pont amikor a koncertek mellett a valódi, csehszlovák üveggyöngyből készült Jim Morrison nyakláncok és a Hivatalos Doors Kulcstartó kereslete is örvendetesen fellendült.

Densmore egyik, nagyobb koncertjük közben vette észre, hogy valami nincs rendben a hallásával: Furcsa hangokra lettem figyelmes. A Break on through című szám közben pedig elhatároztam, hogy meglátogatom a fülészorvosomat.

A dobos hallási problémái előtt több orvos is értetlenül állt, és csak később sikerült rátalálniuk a megfelelő kezelésre. Densmore ennek ellenére egy ideig még nem követi a színpadra a fiúkat. - A koncert időpontjai sajnos egybeesnek fülészorvosom rendelési idejével. - adott magyarázatot távolmaradására a legendás dobos.

Az együttes, szakképesítésben nem részesült tagjai is felállítottak egy kórismét, mely szerint Densmore egyáltalán nem beteg, csak kevesli a fellépésekért kapott gázsit, és inkább süketségre hivatkozva lemondja azokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?