Süket a Doors dobosa

2002.09.16. 15:45
Halláskárosodása miatt az ex-Police dobosa helyettesíti a legendás háttérembert. Az együttes további tagjai szerint a süketségre gyógyír lehet a magasabb gázsi.
John Densmore a Doors dobosa hallásproblémái miatt nem lép fel az együttes új turnéján. A legendás együttes így a Police hajdani dobosával, Stewart Copeland-del kényszerül tovább hordozni a hajdanán még Jim Morrison által magasba tartott lángot.

John Densmore
Densmore is sajnálja, hogy ennyi év után ki kell maradnia az együttes bulijaiból, pont amikor a koncertek mellett a valódi, csehszlovák üveggyöngyből készült Jim Morrison nyakláncok és a Hivatalos Doors Kulcstartó kereslete is örvendetesen fellendült.

Densmore egyik, nagyobb koncertjük közben vette észre, hogy valami nincs rendben a hallásával: Furcsa hangokra lettem figyelmes. A Break on through című szám közben pedig elhatároztam, hogy meglátogatom a fülészorvosomat.

A dobos hallási problémái előtt több orvos is értetlenül állt, és csak később sikerült rátalálniuk a megfelelő kezelésre. Densmore ennek ellenére egy ideig még nem követi a színpadra a fiúkat. - A koncert időpontjai sajnos egybeesnek fülészorvosom rendelési idejével. - adott magyarázatot távolmaradására a legendás dobos.

Az együttes, szakképesítésben nem részesült tagjai is felállítottak egy kórismét, mely szerint Densmore egyáltalán nem beteg, csak kevesli a fellépésekért kapott gázsit, és inkább süketségre hivatkozva lemondja azokat.