Aliz
6 °C
14 °C

Dyed Soundorom és a színes sörétes puska

2006.12.28. 15:23
Az idei utolsó G&M partira a bűnösen széljegyzett Dyed Soundorom érkezik Párizsból, aki a divatos ifjak, a partiállatok és zenefejűek DJ-je mindenféle ugribugri bulikban és súlyos afterokon.

A francia hagyományokból merítkező electro-house vonalat Dyed teches-minimálos-sikítozósba firkálja, úgyhogy számítani lehet bugyidobálásra, marabuinges lazázásra, poticsúzlizásra is. A párizsi house még véletlen sem jazzes oldalán a sanzonokra és harmonikákra felpofozás, cséplés és hasrapuszi vár.

Dyed 17 évesen kezdett David Guetta szárnyai alatt a párizsi Les Bains PR-eseként, majd csupán néhány hónap alatt már csak saját dolgaival foglalkozott. A híres React partikon már olyan DJ-ket látott vendégül, mint Terry, Jérome Pacman, Dan Ghenacia és Ivan Smagghe. Mostanság az összes főbb párizsi buliban játszik, és első saját albumán dolgozik.

Kiadója, a Dan Ghenacia vezette kötetlen Freak n'Chic jegyzi többek között DJ Terryt, aki az Afterparty is not a crime néven futó vasárnapi afterját osztja meg olykor Dyed-del. A szigorúan hajnal 2-ig tartó afterok hangulata egyes ügynökök szerint a legsúlyosabb. Soundorom Kelet-London új üdvöskéjében, a T Bar-ban is rezidens, például Andrew Weatherall-al, Damien Lazarus-szal felváltva, emellett a szupermenő Alcazarban, és DJ-ként a Batofar undergroundabb eseményein is pörög.

A bulin még zenélni fog a G&M stáb, de ez mindegy is, hiszen addigra már úgyis mindenki nagyon részeg lesz. A belépés 10-ig ingyenes, utána 1000 Ft.

M2 - Bp. VIII. Mikszáth Kálmán tér 2.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?