Valóságshow-ban keresik Elvis hasonmását

2005.06.08. 12:03
A Las Vegas-i Elvis-A-Rama múzeum hatalmas pr-akcióként világméretű Elvis-hasonmásversenyt hirdetett. A nyertes felénekelheti Elvis utolsó még nem publikált dalát.

A Las Vegas-i Elvis-A-Rama múzeum világméretű Elvis Presley-hasonmásversenyt hirdetett, a gigantikus pr-akció augusztusban indul, írta a BBC. Az első nyilvános válogatás augusztus 8-9-én lesz, amire a világ minden részéről várják az Elvis-imitátorokat.

Az utolsó dal

A múzeum, ami több hatmillió dollár értékű emléktárgy tulajdonosa, további kiesős válogatásokat tart Memphisben, New Yorkban, Londonban, Madridban, Münchenben, Moszkvában, Sydneyben, Tokióban, Pekingben, Honoluluban és Mexikóvárosban. A válogatásokból tizenhat részes valóságshow készül.

A nyertes lemezszerződést kap, és lehetősége lesz felénekelni az utolsó még nem publikált Elvis-dalt. A számot Elvis Paul Terry Kinggel közösen írta, de azt még soha nem rögzítették. Arra számítanak, hogy az If I'd Only Bought Her Roses című szám hatalmas siker lesz, nem véletlen, hogy az Elvis-A-Rama már korábban megvásárolta a jogok ötven százalékát.

A Las Vegas-i válogatáson ifjúsági Elvis-hasonmásversenyt is rendeznek, amin 8-17 évesek indulhatnak, ennek nyertese háromezer dolláros ösztöndíjat kap.