Enrique Iglesias csak álmodozik Kurnyikováról

2002.05.06. 14:49
A Popworld magazinnak nyilatkozva Enrique Iglesias cáfolta, hogy románc fűzné őt az orosz teniszcsillaghoz, Anna Kurnyikovához. - Csak szeretném - kommentálta a napokban felröppent hírt a popénekes.
Iglesias nem tagadta, hogy jól érezte magát, amikor új dalának (Single) klipjét forgatták, de ennél több nem történt köztük. - Őrült egy nő, de jó értelemben az - mondta Enrique, aki elmondása szerint furcsán érzi magát a bőrében, amióta szexszimbólummá lett.

- A gimnáziumban egymást érték a kudarcaim; rengetegszer kaptam kosarat. Tizenhattól húsz éves koromig egyetlen komoly kapcsolatom volt, és csak akkor kezdtek érdeklődni irántam a nők, mikor a dalaimmal sikeres lettem - kesereg sivár ifjúkorán a popsztár.

Iglesias sikereit azonban időről időre megtörik a playbackeléssel kapcsolatos botrányok. Legutóbb egy osztrák síparadicsomban kapták tátogáson, s ezért még a rajongói is füttykoncerttel jutalmazták - adta hírül az Ananova hírügynökség. Menedzserei azzal indokolták a playback alkalmazását, hogy a ritka magashegyi levegőben Enrique nem tudott volna énekelni.