Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Budapest helyett Prágában lép fel a Genesis

2007.02.10. 08:06
A június 20-i koncert helyett a prágai Strahov stadionban lép fel a Genesis.

Mégsem jön Budapestre a Genesis együttes. A Live Nation/Multimédia Concerts Kft. közleménye szerint a koncertszervező iroda pénteken értesült az együttes menedzsmentjétől arról, hogy átszervezik a világhírű brit trió nyári turnéját. A linzi koncert időpontját módosítják, s ennek következményeként technikai és logisztikai problémák miatt a Budapestre tervezett június 20-i koncertet a prágai Strahov stadionban rendezik meg.

A magyarázat szerint a turné rendkívüli technikai és szállítási problémái miatt a június 19-re az ausztriai Linzben és a június 21-re a lengyelországi Katowicéban lekötött koncertek között a prágai helyszínen tudják csak megvalósítani a koncertet, a Tony Banks, Phil Collins és Mike Rutherford alkotta együttes Budapestre nem tud eljönni.

A hazai szervezők elnézést kérnek a magyar rajongóktól és közlik, hogy mindent megtesznek azért, hogy egy másik, későbbi turnén a Genesis budapesti fellépése mégis megvalósuljon, de most kénytelenek elfogadni az együttes döntését.

A megvásárolt jegyek a prágai koncertre érvényesek. A jegyeket február 14-től lehet kívánság szerint átváltani a prágai koncertre szóló jegyre, vagy visszaváltani 30 napon belül a vásárlás helyén.