Budapest helyett Prágában lép fel a Genesis

2007.02.10. 08:06
A június 20-i koncert helyett a prágai Strahov stadionban lép fel a Genesis.

Mégsem jön Budapestre a Genesis együttes. A Live Nation/Multimédia Concerts Kft. közleménye szerint a koncertszervező iroda pénteken értesült az együttes menedzsmentjétől arról, hogy átszervezik a világhírű brit trió nyári turnéját. A linzi koncert időpontját módosítják, s ennek következményeként technikai és logisztikai problémák miatt a Budapestre tervezett június 20-i koncertet a prágai Strahov stadionban rendezik meg.

A magyarázat szerint a turné rendkívüli technikai és szállítási problémái miatt a június 19-re az ausztriai Linzben és a június 21-re a lengyelországi Katowicéban lekötött koncertek között a prágai helyszínen tudják csak megvalósítani a koncertet, a Tony Banks, Phil Collins és Mike Rutherford alkotta együttes Budapestre nem tud eljönni.

A hazai szervezők elnézést kérnek a magyar rajongóktól és közlik, hogy mindent megtesznek azért, hogy egy másik, későbbi turnén a Genesis budapesti fellépése mégis megvalósuljon, de most kénytelenek elfogadni az együttes döntését.

A megvásárolt jegyek a prágai koncertre érvényesek. A jegyeket február 14-től lehet kívánság szerint átváltani a prágai koncertre szóló jegyre, vagy visszaváltani 30 napon belül a vásárlás helyén.