Michael Jackson továbbra is tagad

2003.12.29. 08:47
Michael Jackson továbbra is határozottan tagadta egy televíziós nyilatkozatban azoknak a bűncselekményeknek az elkövetését, amelyeket az amerikai igazságügyi szervek a szemére vetnek. A CBS-nek csütörtökön egy Los Angeles-i szállodában adott interjúja az első azóta, hogy tíz napja hivatalosan vádat emeltek ellene.
A popsztár elutasította a pedofilia vádját, de hangoztatta: abban nem talál semmi kivetnivalót, hogy éjszakára megosztja valaki az ágyát egy kisgyermekkel.

A 45 éves énekest kiskorú szexuális molesztálásával vádolják, sőt azzal is, hogy 12 éves áldozatát alkohollal itatta bűnös céljainak elérése érdekében.

Jacko az interjúban hangoztatta: nem tett semmi rosszat. Az egész hazugság, fel van háborodva.

Az őt faggató riporternek arra a kérdésére, hogy szerinte elfogadható-e egy gyermekkel hálni, azt válaszolta: miért ne? Leszögezte azt is: bár, sohasem sem mondta, hogy együtt aludt volna a vele hírbe hozott kisfiúval, de ha ezt meg is tette volna, az teljesen rendjén való dolog. Hozzátette: gyermekkorában ő is többször aludt felnőttekkel.

A popsztárt november 20-án tartóztatták le a kaliforniai Santa Barbarában, de 3 millió dollár óvadék ellenében mindjárt szabadlábra is helyezték. Összesen kilenc vádponttal kell szembenéznie majd a tárgyaláson, amely alighanem világszenzáció lesz.