Ivó, Milán
EUR 385,44 Ft
USD 364,13 Ft
5 °C
26 °C

Janet Jacksont kizárták a Grammy-gáláról

2004.02.05. 20:15
Janet Jacksont kizárták az idei Grammy-gála műsorvezetői közül a vasárnapi "fedetlenkebel-botrány" ürügyén.
A döntést csütörtökön jelentették be Los Angelesben a legnagyobb amerikai zenei díjkiosztó ünnepség szervezői és szponzorai.

Tekintse meg képeinket!
A kizárás hátterében vélhetőleg az áll, hogy a Grammy-gálát ugyanaz a CBS csatorna közvetíti, amely az amerikaifutball-döntőt, a Super Bowlt, amelynek szünetében rendezett zenés show-műsor során villant ki Janet jobb melle partnere, Justin Timberlake túl heves "ruhaszaggató" mozdulata során.

Az eset olyan felháborodást váltott ki az Egyesült Államokban, hogy az amerikai szövetségi műsorszóró bizottság vizsgálatot indított az ügyben. A CBS először azt tervezte, hogy csak felvételről közvetíti a Grammy-gálát, a hasonló incidenseket megelőzendő, de végül elállt e szándékától.

Ezzel szemben Timberlake, a baj okozója, minden bizonnyal ott lesz a Los Angeles-i parádén, mint több Grammy-díj jelöltje.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás