Jennifer Lopez és James Brown énekelt az orosz milliárdosnak

2006.10.29. 20:46
Amerikai sztárok is felléptek Telman Iszmajlovnak, a moszkvai Cserkizovszkij piac tulajdonosának ötvenedik születésnapja alkalmából rendezett fogadáson, Jennifer Lopez, az amerikai színész-énekesnő másfél millió dollárt kért az éneklésért.

Egy orosz milliárdos születésnapi partiján énekelt Moszkvában Jennifer Lopez, az amerikai színész-énekesnő sztár a hétvégén, jelentette a Komszomolszkaja Pravda. Az orosz lap szerint a hollywoodi csillag honoráriuma legalább másfél millió dollár (307 millió forint) volt - de talán több is.

Gyémántokkal ékesített aranymikrofon

Az orosz üzleti, politikai és médiavilág számos ismert személyisége - köztük Jurij Luzskov moszkvai polgármester - volt jelen Telman Iszmajlovnak, a moszkvai Cserkizovszkij piac tulajdonosának ötvenedik születésnapja alkalmából rendezett fogadáson, amelyen az amerikai sztár többet is elénekelt legnagyobb sikerszámai közül.

A moszkvai lap szerint a honorárium összege azért múlhatja felül a kialkudott másfél millió dollárt, mert Jennifer Lopez 600 ezer dollárt követel a parti kezdetének másfél órás halasztása miatt.

Iszmajlov személyesen mondott köszönetet az amerikai énekesnőnek, és gyémántokkal ékesített aranymikrofont adott át neki. Az ünnepségen, amelyet a Szafisza luxusközpontban rendeztek, fellépett zenekarával James Brown, "a soulzene keresztapja" is.