Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Titokban oszlik a Jóbarátok

2004.01.16. 10:50
Mély fájdalommal népszerűsítették a vicces amerikai tévésorozat utolsó részét a sztárok, akik bizonyos jeleneteket az örjöngő közönségtől távol forgatnak majd.
A BBC értesülései szerint pénteken, a legeslegutolsó forgatási napon csak a legszűkebbb kört és az elengedhetetlen kezelőszemélyzetet engedik a Jóbarátok díszleteinek környékére, hogy ne derüljön ki, hogyan végződik a tréfás tévéműsor. A Jóbarátok utolsó részét tavasszal sugározzák az Egyesült Államokban.
Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, David Schwimmer, Jennifer Aniston és Matt LeBlanc

"Törékenyek vagyunk, mint a porcelán." - rikkantotta a Rachelt játszó Jennifer Aniston a hat csillag keddi sajtótájékoztatóján. "És millió darabra törünk. Nagyobb veszteség, mint gondoltam." - fűzte hozzá a Phoebét alakító Lisa Kudrow.

Életem harmada volt - fogalmazott Matt LeBlanc, aki jövőre az NBC Joey című sorozatában folytatja szerepét.

Ross szerencsés

David Schwimmer, aki Monica bátyját, Rosst játssza a komédiában, jelezte, hogy a stáb tagjai nagyon közel kerültek egymáshoz a tíz év alatt. "Kezdettől fogva kedveltük egymást. Nagyon szerencsések voltunk." - mondta, hozzátéve, hogy az utolsó rész bizonyosan kimeríti majd a nézők elvárásait.

"Egy új kezdet érzésével fejezzük be, a közönség pedig azt fogja érezni, hogy új fejezet kezdődik mindannyiuk életében." - vélekedett Schwimmer.

Monica terhes

A Monicát alakító Courtney Cox-Arquette úgy nyilatkozott, hogy ő anyasággal tereli el a figyelmét a műsor végéről. A színésznő a múlt héten jelentette be, hogy júliusra várják a gyermeket.

"Ez most jól jön, mert lesz mire fókuszálnom." - fogalmazott.