Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Kapcsolat koncert Joe Cockerrel

2002.06.10. 10:25
Hatodik alkalommal ad helyszínt a budapesti felvonulási tér a Kapcsolat koncertnek, a június 30-i nagyszabású könnyűzenei rendezvényen Joe Cocker világhírű blues és rockénekes lesz a sztárvendége - hangzott el a a szervezők közös sajtótájékoztatóján, hétfőn a fővárosban.
A Westel Mobil Rt. és a Siemens Mobile képviselői szóltak arról, hogy a mintegy ötórásra tervezett ingyenes koncert külföldi vendégeként színpadra lép az ausztrál Dannii Minogue is, számos táncos társaságában.

A közönséget a hagyományok szerint most is számos népszerű hazai együttes szórakoztatja a koncertfüzérben. A közreműködők között van az Old Boys, Sub Bass Monster, a Bon Bon, a Zanzibar, illetve Váczi Eszter.

A Kapcsolat koncert - amely a Budapesti Búcsú záró eseménye - hang-, fény- és látványelemeinek működtetésében, illetve a rendezvény zavartalan lebonyolításában négyszáz ember munkálkodik majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?