Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ceaucescu buszában öltözik Kidman

2002.06.28. 08:46
Nem akármilyen öltöző várja romániai forgatásán a neves színésznőt, Nicole Kidmant: az 1989 decemberében kivégzett diktátor, Nicolae Ceausescu egykori luxusautóbuszában vetkőzhet és öltözhet.
Nicole Kidman
A Libertatea című román napilap értesülése szerint a felújított járműben stílbútorokat és luxuskivitelű fürdőkádat helyeztek el. Kidmannak hatvonalas telefon is rendelkezésére áll majd öltözőjében. Az autóbuszt árverésen vásárolta néhány évvel ezelőtt a Castel Films produkciós cég, és csaknem egymilliárd lejt (31 000 eurót) fizetett érte.

Ceausescu romániai hivatalos útjain használta az autóbuszt, amelyet öltőzőként először 1999-ben Adrian Paul színész vett igénybe a "Highlander" című film forgatásakor.

Nicole Kidmant július közepére várják Romániába Anthony Minghella Oscar-díjas rendező "Cold Mouintain" című filmjének forgatására - jelentette az AP.