Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Marsbéli sószórókat nyert a Kistehén Ottawában

2002.10.15. 16:47
A besorolhatatlan alkotásnak külön kategóriát és egyedi díjat kreáltak az ügyes gombszeműek. Már készül a következő rész.
Az ottawai fesztivál zsűrije a fesztivál kedvencének minősítette a Kistehén című rajzfilmet, amelyet azonban teljesen új hangneme miatt az öt hivatalosan behatárolt díj-kategória egyikében sem tudott díjazni.
A fesztiválszervezők ezért a helyszínen különdíjat alapítottak: a rendező Igor Lazin és a dalt szerző Kollár-Klemencz László marsbéli sószórókat vehettek át, majd a világhírű Mike and Spike rendezőpáros által alapított különdíj, egy 20 kg-os paradicsomkonzerv hullott az ölükbe.

Művükhöz az MTV összekötő rajzfilmjeinek leghíresebb alkotója, Bill Plympton is gratulált, akinek munkái egyébként a budapesti Titanic fesztiválon is láthatóak voltak.

Az alkotók már elkezdték a Kistehén karácsonyi kalandja című filmük forgatását - számoltak be terveikről maguk az alkotók, meleghangú levelükben.