Axl Rose hisztizett, és tényleg masszíroztatott

2006.06.01. 13:01
Tényleg maratoni masszírozás miatt kellett három órát várnia tízezer nézőnek a kiöregedett Axl Rose és együttese koncertjén, állítja egy bennfentes.

Nem túlzott berúgás, betépés, vagy szívleállás, hanem derékfájás miatt fulladt majdnem botrányba a Guns 'n' Roses szerdai budapesti koncertje, tudta meg az Index.

Sikerült beszélnünk egy olyan bennfentessel, aki a színfalak mögött figyelte a történéseket. Informátorunk szerint az együttes fél tíz tájban érkezett meg a repülőtérről a Sportarénába. Az öltözőbe beeső Axl Rose állítólag hisztisen viselkedett, derékfájásra panaszkodott, és masszőrt kért. A 44 éves énekes forrásunk szerint deréknyomkodással, és nem önpusztítással töltötte a következő órákat, miközben rajongóinak százai távoztak őrjöngve a helyszínről, és követelték vissza a jegyük árát.

Az alkalmi rokkantság a ¾ 12 tájban végül elkezdett koncertre abban a formában is rányomta a bélyegét, hogy Rose minden szám után hosszabb időre eltűnt a színpadról, hogy társainak funkciótlan gitárszólókkal kelljen kitölteniük az időt.

Ha nem olvasta volna kritikánkat az estéről, tegye meg most!